Menu
Vrije tijd

Golfen en Dineren in de Achterhoek met het 2-daags Golfarrangement

Bent u een echte golfliefhebber en heeft u altijd al eens in de Achterhoek willen golfen? Dat kan met dit heerlijke 2-daags golfarrangement in Ruurlo. U wordt bij het hotel ontvangen met een welkomstaperitief. Bij dit arrangement zit een voucher voor Golfbaan ’t zelle voor een 18-holes Greenfee inbegrepen. In de avond serveren wij in in ons restaurant een 4-gangen diner uit onze verfijnde keuken. Genieten doet u in het hart van de Achterhoek.

Kleinschalig en knus hotel

Ons hotel is een kleinschalig en landelijk gelegen hotel in Ruurlo met een prachtige locatie in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 9 hotelkamers. In het oude deel van de boerderij vindt u de gezellige bar met een open haard. Het fijnproeversrestaurant bevindt zich in de aangebouwde serre. Tijdens het mooie weer kunt u genieten op het grote terras.

Culinair genieten met streekproducten

In ons restaurant worden er heerlijke Nederlandse en Franse gerechten geserveerd. Wanneer het mogelijk is proberen wij ook zoveel mogelijk met streekproducten te werken. Ons restaurant, waar u het hele jaar rond als het ware “in de tuin” kunt dineren, is sinds 2005 onderscheiden met een Bib Gourmand van de Michelin en staat vermeld in alle toonaangevende culinaire gidsen, zoals de Lekker en Gault Millau. Tevens heeft ons restaurant een Table Distinguee van Logis Hotels, een erkenning voor een verfijnde keuken. Van de ruim 2300 Logis Hotels in Europa hebben slechts 60 hotels deze erkenning, dus daar zijn we zeer trots op.

Sla uw slag op de baan en geniet van de prachtige Achterhoek tijdens uw verblijf in een kleinschalig hotel! Dit wilt niemand missen.

Recreatief.nl