Menu
Vrije tijd

Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum al te boeken vanaf 2 personen

Ervaar het Gooische leven in Hilversum

Slapen en dineren in een Gooische villa, genieten van een film in de VUE bioscoop of maak gebruik van de Gooische Vrouwen Shopping fietsroute én een Goodie Bag vol met tips voor in het Gooi. Bent u klaar voor dit speciale arrangement? Boek dan bij ons dit super leuke uitje en profiteer van onze mooie leuke aanbieding! Twijfel niet en boek nu!

Het hotel

Dit sfeervolle 3-sterren hotel is gelegen net buiten het centrum van Hilversum, midden in een rustige villawijk. Dit hotel biedt u gratis draadloos internet en parkeergelegenheid. Het hotel is goed bereikbaar en ligt op 10 minuten loopafstand van Station Hilversum. Het hotel beschikt over 46 sfeervolle hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een comfortabel bed, douche, toilet, LCD Tv, kluisje, koffie en thee faciliteiten en telefoon. Alle kamers beschikken over gratis Wi-Fi.

De planning

U wordt ontvangen met een glas bubbels. U ontvangt een bioscoopkaartje voor een film in de VUE bioscoop of kies voor de Gooische Vrouwen Shopping fietsroutes. U kunt heerlijk genieten van een 3-gangen diner. ’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Bij vertrek krijgt u nog een goed gevulde Goodie Bag van ons!

Boek nu ook dit Super uitje en verken het Gooische leven in Hilversum, al te boeken vanaf 2 personen!

Recreatief.nl