Haal in de herfstvakantie je ‘Junior stylist-diploma’ op Kasteel de Haar

Haal in de herfstvakantie je ‘Junior stylist-diploma’ op Kasteel de Haar

15 oktober 2016 t/m 30 oktober 2016

Op Kasteel de Haar kunnen kinderen in de herfstvakantie (15 t/m 30 oktober 2016) ontdekken hoe het eraan toe gaat bij het inrichten en ontwerpen van een kasteel. Heb jij oog voor detail en kun je de stylist helpen bij het vinden van zijn stoffen? Weet jij wat een architect precies doet? En kun je net als een kunstenaar goed tekenen? Kom dan in de herfstvakantie naar Kasteel de Haar. Voer alle opdrachten uit je opdrachtenboekje goed uit en word benoemd tot ‘Junior stylist van De Haar’. Ook ontvang je een echt stylisten-diploma!

Ben jij een prof met stof?
Kasteel de Haar organiseert in de herfstvakantie van 15 t/m 30 oktober 2016 de kinderactiviteit ‘Junior stylist van De Haar’. Op het grootste en deftigste kasteel van Nederland verblijven veel bekende kunstenaars, filmsterren en artiesten. Deze chique en beroemde gasten werden door de baron en barones goed in de watten gelegd. In het kasteel zijn de mooiste objecten te vinden. Van een luxe sofa in de slaapkamer van de barones tot een hemelbed in een van de gastenkamers. Wat deze objecten zo bijzonder maakt, is dat zij voorzien zijn van prachtige kleuren, structuren en vormen. Neem je eigen vergrootglas mee om de details van de objecten en de mooie sofa’s goed te kunnen bekijken.

Maak je eigen opdrachtenboekje compleet!
Wat hebben kunstenaars, architecten en stylisten met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal goed tekenen en hebben oog voor detail! Kom naar kasteel de Haar en breng je mooiste kastelen tekening mee. Voltooi alle opdrachten in het opdrachtenboekje, deze kan je kopen bij de kassa. Heb je alle opdrachten succesvol afgerond? Dan krijg je het echte ‘Junior stylist van De Haar-diploma. Op vertoon van je diploma ontvang je een leuke verrassing bij Koetshuis de Haar. De mooiste tekening zal worden beloond met een extra verrassing; een kinderfeestje bij het Koetshuis!

Bij je toegangskaartje zit het opdrachtenboekje én toegang tot het kasteel en het park inbegrepen. De kinderactiviteit maakt onderdeel uit van een regulier kasteelbezoek. Schaf hier je tickets aan.

Meer weten over Junior Stylist Diploma halen op Kasteel de Haar?