Menu
Vrije tijd

Heerlijk genieten met deze 4-daagse Sylvester aanbieding in Sauerland

Wilt u Oud en Nieuw dit jaar eens een keer in Sauerland vieren? Kom dan genieten in dit prachtig gelegen en gastvrije hotel midden in het Sauerland. Het hotel heeft een mooie Oudjaarsavond met muziek en dansen en op Nieuwjaarsdag een heerlijk brunch. Kom dus ook lekker genieten in dit mooie hotel in Balve-Eisborn.

Genieten in het Sauerland – 4 heerlijke dagen …
Dit prachtige 4-sterren Hotel ligt in het rustige bergdorp Eisborn in de regio Sauerland. Vanaf Arnhem is het ongeveer 2 uur rijden en eenmaal aangekomen kunt u hier heerlijk genieten van de prachtige natuur, gastvrijheid en culinaire hoogstandjes in dit hotel. Maak een heerlijke wandeling, pak een drankje op het terras dat fantastische vergezichten heeft of relax in de eigen wellness.

Het hotel
Het hotel beschikt over verschillende kamers, een gastronomisch restaurant, Josi’s bar en u kunt uiteraard gratis parkeren bij het hotel. Het hotel bestaat uit historische gebouwen met klassiek en modern design. Alle kamers beschikken over een licht interieur met televisie, WiFi-internet en een eigen badkamer.

Kamers

  • Designer kamers (4 sterren)
  • Schoolgebouw (4 sterren)
  • Pastorie Kamer (3 sterren)

Geniet van deze 4-daagse Sylvester aanbieding in Sauerland.

Recreatief.nl