Menu
Vrije tijd

Kerstfeest op Huis Bergh: Tal van activiteiten rond de Kerst!

Vanaf 10 december is het kasteel weer versierd met kerstbomen, guirlandes, dennengroen en geurende bloemen in de vertrekken.

Bezoekers worden verwelkomd met een knappend haardvuur in de hal. In de troonzaal is een tafel feestelijk gedekt met wit damast, Fazanten servies van Wedgewood, zilveren bestek en kristallen glazen van het huis. Ook de hoeksalon en de kapel zijn in kerstsfeer.

Tevens is het mogelijk om onder leiding van een gids een torenbezichtiging te doen.

Kerstmarkt Huis Bergh op zaterdag 10 december
Rotaryclub Bergh houdt haar traditionele kerstmarkt op zaterdag 10 december a.s. van 14.00 tot 19.00 uur. De voorburcht van Huis Bergh is sfeervol verlicht en staan er vele kramen met typische kerstproducten, die voor een mooie kerstsfeer zorgen. Van 12.30 tot 16.30 uur kunt u genieten van de kerstsfeer in het kasteel. Tweede kaartje is deze dag voor de helft, per volledig betalende persoon.

Kerstfeest voor het hele gezin
Familierondleidingen op zondag 26 december 13.30 uur. Huis Bergh bezit tal van schilderijen waarin het feest van Kerstmis centraal staat.

Ridderslag in de kerstvakantie
In de kerstvakantie op 26 december 2016 (2e Kerstdag), 28 december, 4 en 8 januari 2017 is er voor de kinderen een speciaal programma. Jongens worden tot ridder geslagen en meisjes tot hofdame benoemd.

Klik hier voor meer informatie over het Kerstfeest op Huis Bergh.