Menu
Vrije tijd

Kids For Free Familieweekend in Twente

Quality time voor het hele gezin

Bent u een weekendje weg met de familie aan het inplannen? Dan is het Kids For Free Familieweekend in Twente een arrangement waarbij u en uw kinderen echte quality time gaan beleven.

Met dit arrangement overnacht u gezellig met z’n vieren in één appartement in een gezellig familiehotel en kunt u elke ochtend heerlijk genieten van een ontbijtbuffet die voor u klaarstaat. Daarbij is alles voor u geregeld zoals een handdoekenpakket, bedlinnen en een eindschoonmaak. Gedurende uw 4-daags verblijf kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van het hotel en voor de kinderen is er een speciale recreatieruimte. Daarbij overnachten uw kinderen geheel gratis, is dat niet fijn?

Overnachten in een gezellig familiehotel

U overnacht met dit arrangement in een gezellig familiehotel gelegen in het Overijsselse Boekelo. Zowel in het hotel als in de omgeving hoeft u zich zeker niet te vervelen. Het hotel is voorzien van vele faciliteiten voor kinderen, zo heeft het hotel een zwembad, een bowlingbaan, een speelparadijs, et cetera. Voor wie ook de omgeving wilt leren kennen kan een bezoek brengen aan de kasteeltuinen, avontuurparken of heidevelden.

Komt u binnenkort een weekendje genieten in het Overijsselse Twente?

Recreatief.nl