Menu
Vrije tijd

Kuoni, voor een onvergetelijke huwelijksreis

Kuoni maakt jullie huwelijksreis bijzonder. Wij bieden op maat gemaakte reizen op basis van jullie wensen. Van begin tot eind staan jullie wensen centraal en zullen onze reisspecialisten er alles aan doen om jullie perfecte huwelijksreis te regelen. Geheel op basis van jullie wensen maken zij een op maat gemaakt reisplan.

Kuoni’s Honeymoonsuite
In de Kuoni/ Tenzing Travel Shop ontvangen wij jullie graag met een glas prosecco in de honeymoonsuite. Samen met jullie stellen onze huwelijksreisspecialisten jullie ideale huwelijksreis samen.

Deze ruimte straalt een romantische sfeer uit waarbij jullie alvast weg kunnen dromen naar jullie voorgenomen huwelijk.

Onder het genot van een glaasje prosecco worden jullie huwelijksreis wensen door onze reisspecialisten uitgebreid geïnventariseerd waarna zij jullie adviseren over de mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Onze selectie paradijselijke stranden:
Willen jullie graag een huwelijksreis maken naar een paradijselijk strand? Staan de bounty stranden en gegarandeerd mooi weer centraal? Denk aan onze rubriek Paradijselijke Stranden met onder andere de Malediven, Mauritius en Hawaii.

Seychellen

Onze selectie romantische huwelijksreizen:
Staat de romantiek voorop in uw huwelijksreis? Willen jullie meer zien dan alleen het strand en genieten van elkaar? Wij bieden prachtige reizen aan waarbij u lekker romantisch kunt genieten. Denk aan de Gezegende Eilanden. Deze reis combineert de belangrijkste hoogtepunten van Sri Lanka met een ontspannen strandverlenging in het ‘Rijk van Duizend Eilanden’, de Malediven. Het resultaat is een zeer complete vakantie waarin belangrijke elementen als cultuur, natuur, strand, heerlijk eten en een vriendelijke lokale bevolking allemaal zijn inbegrepen.

Wilt u liever Island Hopping Seychellen? Een reis op de Seychellen om te onthaasten, te genieten van het strand, vogelgeluiden en tropische ambiance. U bezoekt drie eilanden: Mahé, het hoofdeiland, Praslin en La Digue. Praslin biedt behalve prachtige stranden ook een scala aan bezienswaardigheden. Het kleinste eiland op uw reis is La Digue. U kunt echt in alle rust genieten van de ‘laid back’ sfeer: het leven kabbelt hier voort en auto’s zijn een zeldzaamheid.

Toch liever naar Amerika om uw huwelijksreis door te brengen? Eén van onze toppers is Best of the Southwest. Deze reis door het zuidwesten van Amerika doet haar naam eer aan; u ziet immers het beste wat het Zuidwesten te bieden heeft. U begint de reis in Los Angeles waarna u vervolgens door de woestijn naar de Grand Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Bryce Canyon en het Zion National Park rijdt. U passeert vele locaties van westernfilms en ervaart de afwisseling en grootsheid van het landschap.

Waarom kiezen voor Kuoni Huwelijksreizen?

  • Unieke huwelijksreis op basis van jullie wensen
  • Bijzondere extra’s
  • Onvergetelijke ervaringen

Wist u dat…
u alle reizen op onze website altijd kunt aanpassen aan uw wensen? Kuoni onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor verre reizen!

Dit is maar een kleine greep uit ons grote aanbod aan Huwelijksreizen. Kijk snel op de website voor al onze reizen en beleef uw eigen onvergetelijke huwelijksreis.