Menu
Vrije tijd

Lekker aan je slag werken? Boek dan deze mooie Golftrip

Golfweekend in Midden-Limburg

Als golfliefhebber moet u ooit eens gespeeld hebben op de schitterende golfbaan van Herkenbosch. Deze baan wordt als de mooiste bosbaan van Nederland betiteld. Geniet van een heerlijk golfweekend in gezellig en gastvrij Limburg. U overnacht in een luxe kamer en uw verblijf is zeker niet compleet zonder het heerlijke 3-gangen diner en het ontbijt.

De faciliteiten van het 4-sterren hotel

Dit hotel is het trefpunt in het groen! Een inspirerende plek waar niets te gek is? Elk van de 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving.

Het hotel ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg, een wandel- en fietsgebied bij uitstek. Ook de indoor-faciliteiten bieden u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, een professionele fitnessruimte en solaria. Zodra deze faciliteiten weer geopend zijn bent u weer van harte welkom. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Luxe hotelkamers

Het hotel beschikt over 80 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail. Minibar, badkamer met bad en/of douche, flatscreen T.V., gratis WiFi, safe, schrijftafel en koffie en thee faciliteiten behoren tot de standaarduitrusting. Wilt u nog meer luxe? Wat dacht u van onze 16 suites? Een aantal beschikt zelfs over een groot privé balkon!

Verbeter uw slag op de golfbaan en overnacht in een mooi 4-sterren hotel om tot rust te komen!

Recreatief.nl