Menu
Vrije tijd

Leuke Familieaanbieding: Wintersport Weekend op de Veluwe

Begint de Wintersport bij u ook te kriebelen zodra de eerste sneeuwvlokken vallen? Boek nu last minute uw winteruitje in Nederland en kom Langlaufen op de Veluwe. U overnacht in een knusse hotel kamer in onze houten Finse Chalets. Het gehele verblijf kunt u gebruik maken van ons langlauf materiaal. Ontdek de Veluwe op de lange latten!

Chalet hotel
Op 60 meter van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Restaurant
Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant:ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan!

U kunt bij ons terecht voor heerlijke a la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

Klik hier om ook te genieten van dit leuke Wintersport Weekend op de Veluwe!