Nieuw: 3-daags Kerstarrangement in Duitsland

Nieuw: 3-daags Kerstarrangement in Duitsland

Dit prachtige 4-sterren hotel is klaar voor de kerst. Bent u er ook klaar voor? Kom ontspannen en genieten van een volledig verzorgde kerst voor de hele familie! Geniet van de warmte en de magie.

Een magische kerst in Duitsland
Een volledig in kerstsferen ingericht hotel in een prachtige omgeving. Bent u klaar voor een volledig verzorgde kerst? Kom dan nu genieten bij ons in Duitsland. Geniet van een magische kerst!

De locatie
Ontdek de geschiedenis van fluweel en zijde in Krefeld en ook de historische oude stad met zijn musea, of begeef uzelf in de wereld van de livemuziek. Tijdens de kerst is Krefeld omgetoverd tot een prachtig kerstliefhebbend dorp vol lichtjes. U kunt hier ook leuk kerstmis-shoppen.

Voorbeeld programma
Kom op 24 december vroeg aan en leg uw spullen alvast in uw kamer! Bezoek daarna de binnenstad van Krefeld en ga heerlijk kerstmis-shoppen. Bezoek de kindermis om 15:00 of de heilige mis om 16:00 in de katholieke St. Josef kerk. Om 18:00 kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen diner bij kaarslicht. Daarna kunt u nog genieten van prachtige kerstmuziek in de bar. Hierna kunt u overnachten in uw standaard tweepersoonskamer. ‘s ochtends staat er een heerlijk uitgebreid kerstontbijt voor u klaar.

25 december kunt u ook volledig naar eigen wens invullen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door het prachtige natuurgebied, misschien onder genot van een heerlijk glaasje Glühwein? Of misschien een workshop van de Sommelier, om wat meer kennis over Wijn & Spijs combinaties op te doen.
‘s avonds kunt u genieten van een culinaire fondue-avond. Hierna kunt u weer heerlijk ontspannen met een drankje aan de bar.

Op 26 december staat er weer een uitgebreid kerstontbijtbuffet voor u klaar. Hierna nemen we helaas afscheid van elkaar.

Wilt u ook genieten van een geweldig 3-daags Kerstarrangement in Duitsland?