Menu
Vrije tijd

Nieuw: 3-daags Paasarrangement in Limburg met heerlijk 3-gangen diner

Vier Pasen in Zuid Limburg!

Wordt ontvangen in het hotel met een koffie en een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Op de hotelkamer ligt er een paasgeschenk voor u klaar. In de avond wordt er voor u een 3-gangen diner bereidt. Op de eerste paasdag staat er een heerlijke paasbrunch klaar in het hotel. In de avond kunt u genieten van het speciale 4-gangen paasdiner die geserveerd wordt. De laatste ochtend kunt u nog een heerlijk ontbijtje nuttigen in het hotel.

Tijdens deze 3 dagen in Limburg kunt u verschillende wandelroutes en informatiepakketjes gebruiken om de omgeving te verkennen.

Welkom in het schilderachtige Mechelen.

Midden in het prachtige Geuldal, omringd door weilanden met grazende koeien, ligt ons hotel. Oorspronkelijk een carreboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen, tegenwoordig een karakteristiek hotel waar gastvrijheid centraal staat. De 26 gezellige hotelkamers zijn traditioneel ingericht in een Engelse stijl. Het Hotel biedt tevens een prachtige binnenplaats, een bourgondische huiskamer en aan de achterzijde een sfeervol restaurant. Met niet te vergeten een waanzinnig uitzicht over de tuin en het heuvelland.

Vier Pasen in dit prachtige hotel in Limburg en kom genieten.

Recreatief.nl