Menu
Vrije tijd

Nieuw: 3=2 Midweekaanbieding op de Veluwe

Geniet van deze heerlijke Midweek aanbieding op de Veluwe. Verblijf 3 nachten in onze prachtige hotelkamers en betaal er maar 2! Tijdens deze midweek is er van alles inbegrepen in het arrangement: 2 dagen fietshuur, een uurtje bowlen, genieten van een 3-gangen keuzediner en een high tea.

Activiteiten in de omgeving
In de omgeving zijn talloze leuke activiteiten te doen. Breng een bezoekje aan de dieren in Dierenpark Amersfoort, ga lekker klimmen in het klimbos in Garderen, ontspannen in de Thermen in Bussloo of doe eens heel iets anders: waterskiën op Zeumeren.

  • Dierenpark Amersfoort
  • Klimbos Garderen
  • Thermen Bussloo
  • Waterski Zeumeren

Overnachting in een Hotelkamer op ons Park
Wanneer u kiest voor een overnachting in een van onze hotelkamers bent u van alle gemakken voorzien. Een 3 sterren kamer met eigen keuken zodat u kunt gaan en staan waar u wilt. Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om het ontbijt en diner te laten verzorgen. De keus is aan u!

Door de centrale ligging op de Veluwe in het dorp Voorthuizen is het hotel goed bereikbaar. Tijdens uw hotelovernachting kunt u gebruik maken van de faciliteiten die wij als recreatiepark te bieden hebben, zoals: binnenbad, buitenbad, zonnestudio, sportpark met tennisbaan, restaurant en bowlingbaan.

Dit hotel in Voorthuizen biedt alles!
Naast het genieten van alle mogelijke faciliteiten bij ons kunt u ook het prachtige natuurgebied van de Veluwe verkennen. De fietsen zijn al inbegrepen in het arrangement en op de receptie zijn diverse fiets en wandelroutes beschikbaar. Het hotel in Voorthuizen (Veluwe) voldoet aan een 3 sterren classificatie.

Sfeervolle 2-persoons kamers voorzien van badkamer met douche, toilet en wastafel. Compleet ingerichtte kitchenette en flatscreen TV.

De hotelkamer is een sfeervolle 2-persoons kamers voorzien van:

  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Compleet ingerichte kitchenette met tweepits gasstel, combimagnetron, koelkast en senseo koffie/thee apparaat
  • Luxe faciliteiten zoals Ambi light flatscreen televisie met dvd-speler, twee 90 x 210 cm boxspringbedden
  • Gezellig zitje zowel binnen als buiten op het terras

Geniet nu ook van deze 3=2 Midweekaanbieding op de Veluwe en verblijf in een Hotellodge.