Menu
Vrije tijd

Nieuw: Aanbieding Midweek in Egmond aan Zee

Wilt u een midweek genieten aan de Hollandse kust? Boek dan deze super Midweek aanbieding in het schitterende nieuwe strandhotel in Egmond aan Zee. U loopt zo uw hotel uit het strand op, lekker fietsen, wandelen, terrasje pakken maar ook steden als Alkmaar en Amsterdam liggen in de buurt. Kom genieten van de rust van de zee aan het strand.

4-sterren hotel aan het strand
Strandhotel Golfzang opent eind mei haar deuren. Dit hotel is prachtig gelegen op 10 meter van het strand. Op de begane grond van het hotel bevindt zich het restaurant met serre en een fraai uitzicht op zee.
Het ontbijt is in buffetvorm en ’s avonds wordt een 3-gangen keuze menu geserveerd.

Kamers met schitterend uitzicht op zee
De 144 hotelkamers zijn luxe ingericht en beschikken over televisie, telefoon, airco en een badkamer met douche, toilet en föhn. Een aantal kamers bieden een schitterend uitzicht op zee.
De kamers beschikken over een balkon en een gratis Wifi-verbinding. Op de begane grond bevindt zich een aantal kamers waar honden zijn toegestaan, u dient deze kamers tijdig te reserveren.

Restaurant
In het sfeervolle Restaurant Chicas kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Dit staat elke ochtend voor u klaar van 7.30 tot 10.30 uur.
‘s Avonds bent u hartelijk welkom voor een smaakvol diner van onze à la carte kaart. Gasten die een arrangementen inclusief diner hebben geboekt, kunnen tussen 18.00 – 20.00 uur terecht voor een dagelijks wisselend 3-gangen keuze menu.

Wilt u ook eens genieten van deze geweldige aanbieding: Midweek weg in Egmond aan Zee?