Nieuw: ALL IN Familie arrangement met Pasen in de Achterhoek

Nieuw: ALL IN Familie arrangement met Pasen in de Achterhoek

Op 1e en 2e Paasdag genieten van een feestelijke Champagne-Paasbrunch of een uitgebreid Paas-Diner Buffet met diverse culinaire kraampjes, live cooking en een uitgebreid Dessert-Buffet? Er is voor ieder wat wils. Diverse gezellige activiteiten voor volwassenen en voor de kinderen is er het super grote Speelparadijs Binkie met meer dan 1000m2 speel plezier!

Kom dus met de hele familie genieten van deze gezellige dag. Geen druktes thuis maar lekker genieten!

Brunchen of Diner met Pasen? Hier zit u helemaal goed!
Pasen zijn de dagen dat we met z’n allen vroeg opstaan en naar de uitgebreide Brunch met heel veel lekkernijen gaan.

Voor de kleintjes worden er diverse Paas-Activiteiten georganiseerd. Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer samen met de Paashaas Paaseieren gezocht. Tevens is het speelparadijs de hele dag geopend voor de jongste gasten, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Geen zin om vroeg op te staan? Wij bieden ook een heerlijk Champagne Paas dinerbuffet aan.

Altijd feest! dus ook tijdens de Paasdagen

Voor elk feest – groot of klein – bent u hier aan het goed adres.

Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Het restaurant een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Klik hier voor meer informatie over het ALL IN Familie arrangement met Pasen in de Achterhoek!