Menu
Vrije tijd

Nieuw: Beauty & Wellness Zen arrangement in Egmond aan Zee

Geniet van dit heerlijke Wellness Zen arrangement in ons vernieuwde wellnesscenter in Egmond aan Zee. De hele dag vrij gebruik maken van de wellnessfaciliteiten en tijdens het arrangement zijn verschillende behandelingen inbegrepen. Tussen de middag geniet u van een uitgebreide lunch.

Ultiem genieten van verzorging en ontspanning
Bij het Wellness Center kunt u de alledaagse zorgen loslaten en ultiem genieten van verzorging en ontspanning. Wij stellen onze faciliteiten graag tot uw beschikking. Geniet van de zuiverende werking van de zoutsauna.

Uw spierspanningen verdwijnen door diverse massages en de infrarood cabine, Finse sauna’s, Japanse baden, stoombad, een lounge sauna, zwembad, whirlpool.

Scala aan behandelingen
Een scala aan behandelingen in een van onze schoonheidssalons afgestemd op uw huid: dermaOxy O² behandelingen, peelingen met aanvullende thuisverzorging, voetspa’s en dat in een prachtige ambiance.

Wij staan garant voor kwaliteit en net dat stukje persoonlijke aandacht waarbij u niet opgaat in de menigte maakt het een beleving op zich.

Slechts op 10 minuten autoafstand van Alkmaar, gelegen op 100m aan het strand van Egmond aan Zee. Het Wellness Center is gevestigd in het 4-sterren hotel, u kunt dit dan ook prima combineren met een overnachting en beautyprogramma.

Boek hier dit heerlijke Beauty & Wellness Zen arrangement in Egmond aan Zee.

Recreatief.nl