Menu
Vrije tijd

Nieuw: Beleef de Dinnershow Rotterdam is HOT op het water

Rotterdam is the place to be! Havenstad, cultuurstad, wereldstad. Uitgeroepen tot COOLSTE stad van Nederland. Daar moet je zijn voor een culinaire, muzikale en vooral feestelijke avond, varend langs de havens en de skyline.

De avond zit vol verrassende momenten en spetterende optredens. Helemaal 010. Jubilarissen worden gehuldigd, terwijl er aan mooi gedekte tafels wordt genoten van culinaire heerlijkheden. De show start op de dansvloer maar komt ook in de salons door het gehele schip. Dus waar u ook zit: u maakt het mee, live!
– Happy starter
– Trendy Rotterdamse hapjes
– Dinerbuffet
– Warm en koud buffet met vlees-, vis- en vegetarisch gerechten, salades, brood en sauzen.
– Spectaculair geopend met de showlift.
– Eerlijke dagverse producten uit zee en van het land, authentiek en smakelijk!
– Sweet memories
– Verrassend ijsdessert

Een dinnershow met het ware ‘wow-gevoel’
Tijdens onze dinnershows is het volop genieten van het uitzicht over de Maas, heerlijk eten en drinken, gezelligheid, vermakelijke entertainment en mooie muziek.

Ligplaats
Gelegen in Rotterdam aan de Maasboulevard, is deze nostalgische, gerestaureerde raderstoomboot dé locatie voor unieke feesten, Evenementen op maat en dinnershows in Rotterdam

Ruim 80 meter feest
Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in één van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben. Daarom: welkom aan boord. U staat op het punt iets bijzonders te beleven.

Wilt u meer weten over de Dinnershow Rotterdam is HOT op het water?