Menu
Vrije tijd

Nieuw: Bezoek de Kerstmarkt in Brugge en blijf slapen aan de Zeeuwse Kust

Tijdens dit heerlijke Kerstmarkt arrangement bezoekt u de Kerstmarkt in Brugge, België. Dit hotel is gelegen op de grens van Nederland en België en is op ongeveer 30 minuten rijden gelegen van Brugge. Ook is er een culinair 3-gangendiner inbegrepen in dit heerlijke arrangement en blijft u 2 nachtjes slapen in een comfortabele hotelkamer.

Het hotel en de kamers
Het hotel is uitermate geschikt voor culturele uitstapjes naar Brugge en Knokke, maar ook uitwaaien op het strand van Cadzand behoort tot de mogelijkheden. Fietsen en wandelen doet u in de nabijgelegen Zwarte Polder en het unieke natuurgebied Het Zwin. Het hotel beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagd verblijf, waaronder een gastronomisch restaurant en een gezellige lounge.

Het hotel beschikt over 64 stijlvol ingerichte kamers.

Eigen wellness in het hotel
Na een lange dag kunt u ontspannen in Beauty & Wellness Center Essence of Wellness. Dit Wellness Center beschikt over een sauna en Turks stoombad.

De sauna (enkel voor privégebruik) is geopend van 8.00 tot 22.00 uur en dient gereserveerd te worden bij de receptie voor 17.00 uur.

€ 15 per uur voor 2 personen.
Sauna pakket: 1 uur sauna, slippers en een presentje voor € 12,50 p.p.

Faciliteiten
In het sfeervolle restaurant Johan Hendrik kunt u genieten van een uitgebreide lunch of een smaakvol diner. Het restaurant is klassiek ingericht in de stijl van Louis XIV. Culinaire liefhebbers zullen verrast zijn door de originele gerechten op de menukaart. Het keukenteam zorgt met passie voor de juiste samenstelling en bereiding van heerlijke, gezonde en seizoensgebonden maaltijden. Na het diner kunt u nog een afzakkertje drinken in de gezellige kelderbar of nagenieten in de bibliotheek met open haard.

Het hotel is uitermate geschikt voor culturele uitstapjes naar Brugge en Knokke, maar ook uitwaaien op het strand van Cadzand behoort tot de mogelijkheden. Fietsen en wandelen doet u in de nabijgelegen Zwarte Polder en het unieke natuurgebied Het Zwin.

Boek ook dit heerlijke arrangement en Bezoek de Kerstmarkt in Brugge en blijf Slapen aan de Zeeuwse Kust!