Menu
Vrije tijd

Nieuw: Culinair Weekendje Weg in Limburg

Voor de fijnproevers onder ons hebben wij een heerlijk arrangement. U verblijft op een Deluxe kamer en kunt gebruik maken van de sauna met stoombad. Tijdens uw verblijf krijgt u meerdere culinaire hoogstandjes, en om van de omgeving te genieten leveren wij de benodigde toeristische informatie.

Monumentaal 4-sterren hotel
Dit monumentale 4-sterren hotel is volledig aangepast en met alle moderne gemakken. Een unieke gebouw met een design waar de oude- en nieuwe stijl elkaar ontmoeten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de koks en relax in onze wellness afdeling en dat alles met een warm huiselijk gevoel. We zien er naar uit om u te verwelkomen in het mooiste stukje van Nederland.

Limburgs landschap

Ontdek de omgeving
In het Limburgse Gulpen is veel te doen, naast de historische steden en rijke natuur is er in de stad ook veel te doen. De stad heeft een uitgebreid winkelcentrum met gezellige terrasjes. Voor de actievere onder ons is er ook veel te doen, je kunt naar het subtropische zwemparadijs Moasaqua of klimmen in ROCCA Klim & Adventure Centrum. Kortom voor ieder wat wils.

Bent u ook op zoek naar een Culinair weekendje weg in Limburg?