Menu
Vrije tijd

Nieuw en Exclusief: Culinair Landgoed arrangement in België

Kom heerlijk genieten op onze prachtige landgoed, de Europese bakermat van het meest gastronomische vlees van de wereld: het keizerlijke Wagyu-rund dat wordt geprezen door toprestaurants over de hele wereld.

Culinair genieten op een landgoed
Verscholen tussen de bossen en heuvels van de Belgische Voerstreek, op minder dan 15km van het centrum van Maastricht, ligt het idyllische Landgoed Altembrouck.
 Hier grazen de zwartglanzende Wagyu-runderen van Altembrouck, zuivere afstammelingen van het excellente Japanse koeienras. Geniet van de natuur, de rust, de schoonheid, onze hartelijke gastvrijheid. Laat u betoveren door de monumentale sfeer die hoort bij een 18e-eeuws landgoed, voorzien van alle mogelijke luxe en comfort. Beleef Landgoed Altembrouck, de Europese bakermat van het meest gastronomische vlees van de wereld: het keizerlijke Wagyu-rund dat wordt geprezen door toprestaurants over de hele wereld.

Overnachten in de Voerstreek
Het landgoed beschikt over 27 luxe gastenkamers. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon, radio, minibar, bureau, zitje en koffie- en theefaciliteiten. Tevens kunt u gratis gebruik maken van het draadloos internet. De badkamer is ingericht met een bad en/of douche, föhn en toilet. Begin uw dag met een gezond ontbijt met biologische eieren, versgebakken brood en ambachtelijk beleg. In het sfeervolle hotel-restaurant kunt u genieten van culinaire hoogstandjes. Het landgoed is een officiële internationale leverancier van Kobe-rundvlees en het serveert dit zeldzame vlees van Japans Wagyu-vee vers van eigen boerderij.

Altembrouck Wagyu
Sedert enkele jaren mag het Japanse Wagyu vlees, ook wel “Kobe” style beef genoemd, zich in een stijgende belangstelling verheugen .Vakmensen en gourmets hebben wagyu vlees sinds kort ontdekt en beschouwen het als het meest malse, sappige en smaakvolle vlees in de wereld.

Altembrouck fokt louter 100% volbloed Wagyu-runderen. In hun zoektocht naar de beste runderen voor het begrazen van het grasland heeft Altembrouck een kudde wagyu runderen rondlopen die zondermeer representatief is voor de beste bloedlijnen welke buiten Japan beschikbaar zijn te weten: Tajiri, Tajima en Kedaka. In nauw overleg met KI station H.Hurkmans worden de dieren selectief ingezet voor de fokkerij.

Wilt u meer weten over dit zeer Exclusieve Culinair Landgoed arrangement in België?