Menu
Vrije tijd

Nieuw: Familieweekend met KIDS FOR FREE in Drenthe

Geniet van een 3-daags Familiearrangement en neem de kinderen gratis mee. Lekker met de hele familie genieten van een weekendje Drenthe. In het hotel is er van alles te doen voor de kinderen. Er is een overdekt zwembad, er is een kindercorner waar ze kunnen spelen en er is een springkussen waar ze lekker op kunnen ravotten. In de vakanties is er een Kids Club programma waar de kinderen gratis gebruik van kunnen maken. Dit zal bestaan uit een programma met leuke en uiteenlopende activiteiten.

Het hotel en de faciliteiten
Dit hotel staat al meer dan 80 jaar bekend om de persoonlijke gastvrijheid en professionele service in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Het personeel speelt dan ook in op de individuele wensen van onze gasten.

De 78 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kunt u terecht in onze Junior Suites met bubbelbad. Alle kamers bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Culinaire fijnproevers komen niets tekort. Beleef Live Cooking in het ruime Paviljoen Duinoord of geniet na met een drankje in ons Grand Café. Nagenieten met een drankje doet u in het Grand Café bij een knisperend haardvuur. Een verwarmd binnenzwembad, sauna, solarium en tennisbaan maken het verblijf compleet.

De faciliteiten in het hotel zijn eenTrendy Live Cooking in Restaurant Paviljoen Duinoord, de grand café met open haard, hotelbar met biljart, lift, trendy lounge terras aan de zandverstuiving, een overdekt zwembad, sauna en solarium. Verder beschikt het hotel over een all-weather tennisbaan, gratis parkeergelegenheid, u kunt elektrische) fietsen huren en er is gratis draadloos internet in het hele hotel.Ook uw hond is welkom (tegen kleine vergoeding).

De kamers
Het hotel beschikt over 78 comfortabele hotelkamers, waarvan76 comfortabele 2-persoonskamers, 2 suites en 2 mindervalide kamers.

Klik hier voor meer informatie over het Familieweekend met KIDS FOR FREE in Drenthe.