Menu
Vrije tijd

Nieuw: Flamingo’s spotten bij onze Oosterburen – Verblijf in de Achterhoek

Bewonder prachtige gebieden

Kom genieten in één van de mooiste en groenste gebieden van de Achterhoek. U krijgt de kans om wel meer dan 40 Flamingo’s te spotten in het prachtige natuurgebied van Zwillbrocker Venn. Zoek een mooi plekje uit om even uit te rusten en wat te snoepen uit de uitgebreide smikkeltas. Sluit deze unieke dag af met een heerlijk 3-gangen chefsmenu.

U kunt gebruikmaken van een uitgebreid ontbijtbuffet waar u de mogelijkheid heeft om een eitje te bakken naar wens. Tevens krijgt u op de tweede dag van uw verblijf 10% korting op het diner.

Zwillbrocker Venn

Het dorpje Zwillbrocker Venn bevindt zich net over de grens bij Eibergen en Groenlo. Het prachtige natuurgebied is de broedplaats van wel meer dan 40 flamingo’s. Het natuurgebied heeft een grootte van 157 hectare. Geniet van het prachtige uitzicht terwijl u even uitrust en geniet van de uitgebreide smikkeltas. Er bevinden zich verschillende leuke wandel- en fietsroutes.

U kunt de flamingo’s bewonderen via de verrekijkers of de twee grote vogelkijkhutten aan beide kanten van het natuurgebied. De dieren zitten regelmatig op het flamingo-eiland in het midden van de waterplas.

Kom 3 dagen genieten in de Achterhoek en ga de flamingo’s spotten in het natuurgebied.

Recreatief.nl