Menu
Vrije tijd

Nieuw: Golfarrangement in Belgie – 2-daags arrangement

Wilt u uw golfslag verbeteren?

Dat kan op 1 van de 3 golfbanen in het Land van Herve. Zowel de beginnende als de ervaren golfer kan hier zijn of haar hart ophalen. Met de buggy kunt u naar de golfbanen toeren.

3 Prachtige golfbanen

Henri-Chapelle heeft maar liefst 3 banen waarop u een balletje kunt slaan. Het maakt niet uit of een beginnende of ervaren golfer bent, voor iedere golfer is er een geschikte baan.

Les Viviers Par73: een 18-holes Championship Course van Henri-Chappele. De baan is gemaakt van valleien, waterpartijen en bunkers. De ervaren golfer kan hier een balletje slaan. Vergeet uw driver van thuis niet mee te nemen.

Le Charlemagne Par70: een golfbaan die u zal verrassen. De baan is korter dan Viviers, de baan is meer technisch. Voor elke golfer wordt een kwaliteitsspel aangeboden. U als golfer kunt uw spel op de 18 holes verbeteren.

La Chapelle Par31: deze golfbaan is gebouwd door enthousiaste beginnende golfers. De baan is gemaakt door par 3 en par 5. Tevens is hij nuttig om naar grotere uitdagingen te vervangen.

Sfeervol hotel aan de golfbaan

Het hotel heeft 11 kamers. De kamers variëren van een standaard tot een suite kamer en bieden comfort aan die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Tijdens uw verblijf overnacht u in een kamer met twin-bed. De kamers zijn modern en uitgerust met de nieuwste apparatuur. De televisie op de kamer is verbonden met de sateliet. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, bad en douche.

Kom een balletje slaan net over de grens in België en speel op een van de 3 banen.

Recreatief.nl