Nieuw: Golfweekend in Krefeld en golfen op één van de beste banen van Duitsland

Nieuw: Golfweekend in Krefeld en golfen op één van de beste banen van Duitsland

Geef uw golftalent een boost want dit heerlijke hotel ligt in het hart van een golfbaan met 18 holes. De Golfbaan behoord tot een van de beste banen van Duitsland en is gelukkig voor ons net over de grens gelegen.

Kom 3 dagen genieten van de mooie omgeving en een prachtige baan waar uw golfhart sneller van gaat kloppen.

Golf & Country Club An der Elfrather Muehle
De golfbaan behoord tot een van de beste banen Duitsland waar ook diverse kampioenschappen van het hoogste niveau worden gehouden. Met 4 afslagen per baan en een totale lengte van 6300 meter voldoet de golfbaan aan de voorwaarden voor internationale kampioenschappen zoals het Vodafone Challenge toernooi dat in 2006/2007 hier gehouden werd. De baan is het gehele jaar bespeelbaar en geschikt voor elke golfliefhebber.

4-sterren hotel
Het hoogwaardige Landhotel Krefeld met 4 sterren heeft 155 comfortabele kamers met airconditioning, waaronder drie aangepaste kamers voor mindervaliden en ruime gezinskamers, sommige met een balkon. Er mogen 2 kinderen jonger dan 12 gratis op uw kamer verblijven. Alle kamers beschikken over gratis WiFi en supersnel internet. Ook uw huisdieren zijn welkom in het Landhotel.

Wilt u ook genieten van een heerlijk Golfweekend in Krefeld en golfen op één van de beste banen van Duitsland?