Menu
Vrije tijd

Nieuw: Hotelaanbieding in Den Haag

Bezoek de leukste plekken van Den Haag, ontdek dat ene bijzondere winkeltje, geniet van een de prachtige parken die Den Haag rijk is. De Hofstad heeft zo veel te bieden! Boek een nachtje weg in dit 4-sterren hotel en laat u verrassen door Ambassador & The City en laat je verrassen!

Stijlvol hotel in hartje Den Haag
Het 4-sterren hotel ligt in het centrum van Den Haag aan een laan met oude kastanjebomen. Een mooie omgeving voor dit rustige, elegante boutique hotel dat bijzonder smaakvol is ingericht en een sublieme service kent.

Dompel u onder in comfort
De hotelkamers van het Carlton Ambassador zijn comfortabel ingericht en sfeervol gedecoreerd in een Hollandse Hindeloopen of Englese Tudor stijl.

De Superior kamers zijn voorzien van een Queensize bed, draadloos internet (WiFi), airconditioning, safe, flatscreen TV, telefoon, minibar, koffie- en theefaciliteiten, badjas met slippers, broekenpers, strijkijzer en -plank, föhn en een heerlijke ochtendkrant.

Hoe werkt Ambassador & The City?
Heerlijk struinen door een onbekende stad, op zoek naar dat ene winkeltje en dat bijzondere restaurantje. Maar de tijd snelt voorbij en er is zoveel te doen! Zou het niet geweldig zijn om te worden meegenomen door de mensen die de stad al door en door kennen? Jou de geheimen van Den Haag kunnen laten zien? Natuurlijk! Met Ambassador & the City willen we jou iets nieuws en unieks laten ervaren. Met de hulp van collega’s en vrienden uit Den Haag, echte Hagenezen dus, selecteren wij de allerleukste plekjes, tips en cadeautjes!

Met Ambassador & the City ga je de stad echt anders beleven.
We nemen je mee naar opkomende start-ups en kleine creatieve bedrijven en naar historische pareltjes met een bijzonder verhaal. Je ontdekt bizarre snuisterijen en maakt onverwachte uitstapjes en tussendoor zijn er de beste hapjes om je vingers bij af te likken. Geheel passend in je eigen programma natuurlijk.

Bij dit arrangement is Ambassador & the City inbegrepen. Om het geheel nog net iets avontuurlijker te maken, blijft de inhoud geheim tot de check-in.

Wilt u ook genieten van deze heerlijke Hotelaanbieding in Den Haag?