Nieuw: Je eigen Groepsuitje samenstellen in Giethoorn

Nieuw: Je eigen Groepsuitje samenstellen in Giethoorn

Bent u een groepsuitje aan het organiseren, maar vindt u het lastig om te zien wat er allemaal mogelijk is in Giethoorn? Bij ons is het mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen met verschillende activiteiten. Stel uw eigen groepsuitje samen met dit groepsarrangement in Giethoorn.

Groepsarrangement in Giethoorn – Stel uw eigen groepsuitje samen
Met het groepsarrangement in Giethoorn kunt u uw eigen groepsuitje samenstellen. Wilt u een dagdeel genieten van het prachtige Giethoorn of wilt u een hele dag uw groep vermaken met de leukste activiteiten? Dit is natuurlijk allemaal mogelijk, omdat u het arrangement helemaal zelf samenstelt. Bij een halve dag kunt u kiezen uit één activiteit. Als u kiest voor een hele dag, is het mogelijk om twee activiteiten te kiezen. De activiteiten zijn erg divers. Van een rondvaart tot boogschieten en van het varen in een fluisterbootje tot het solexrijden.

Bij de activiteiten moet er ook gedacht worden aan de inwendige mens. Bij alle opties wordt u ontvangen met twee keer koffie en een stuk appelgebak. Mocht u een ochtend programma wensen, komt hier een koffietafel bij. Ook is het mogelijk om een picknick mee te nemen als u bijvoorbeeld een leuke solextocht gaat doen. Kiest u voor een hele dag of heeft u een middagprogramma? Sluit dan af met een uitgebreide BBQ of een heerlijk buffet.

Uitleg activiteiten
2 uur durende rondvaart:
Een rondvaart van 2 uur, waarbij u onder begeleiding van een schipper/gids vaart door de historische dorpskern, over het meer `t Bovenwijde en door natuurgebied “de Wieden”. Hierbij wordt uitgebreid vertelt over de flora en fauna en historie van dit prachtige gebied.

Solexrijden:
U vertrekt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het Restaurant met de Solexen. De groep krijgt eerst een stukje uitleg en gaat vervolgens aan de hand van GPS navigatie een leuke route rijden van ongeveer 25 km. Wij beschikken over maximaal 25 solexen.

Punteren
In de punter kunnen maximaal 5 a 6 personen. Jullie gaan op eigen gelegenheid 2 uur punteren door Giethoorn. De punter dienen jullie zelf voort te bewegen door middel van bomen met 2 stokken.

Lopen op het water
Lopen op het water is een hilarische activiteit. Leuk om te combineren met het boogschieten, zodat u een geruime tijd bezig bent met leuke activiteiten. Dit is vooral erg leuk als de andere helft van de groep bijvoorbeeld een andere activiteit gaat doen die langer duurt.Er liggen maximaal 3 bollen in het water. De tijd dat je in de bol zit is een paar minuten, het is een intensive activiteit en ook het kijken naar de andere deelnemers is erg vermakelijk.

TukTuk rijden
De TukTuk biedt plaats aan 7 personen inclusief chauffeur, is volledig elektrisch aangedreven en kunt u op een ludieke wijze genieten van de mooie omgeving.Na een korte instructie stapt u in de ludieke TukTuk die u zelf bestuurt.

Boogschieten
Een uitdagend uitje voor iedereen. Ga lekker boogschieten en schiet 10 pijlen per persoon. Leuk om te combineren met een andere activiteit.

Fietstocht
Maak een fietstocht door het prachtige dorp Giethoorn en fiets ook door de prachtige naar van de Weerribben. Geniet van de omgeving die Giethoorn en omgeving rijk is, zo ziet u nog eens iets! En u bent ook nog eens lekker actief bezig.

Sfeervol restaurant
In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons mooie restaurant. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. Bij ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Wilt u meer weten over dit geweldige arrangement: Je eigen groepsuitje samenstellen in Giethoorn?!