Menu
Vrije tijd

Nieuw: KIDS FOR FREE Familieweekend in Renesse

Bent u op zoek naar een accommodatie voor het hele gezin? Maak dan kennis met onze familiekamers in de tuin van Villa Westerduin! Deze kamers bieden plaats aan 2 volwassen en 2 kinderen en beschikken over een eigen terras en balkon.

Familiekamers
De 4 familiekamers achter Villa Westerduin hebben een opvallend, eigentijds interieur. Alle mogelijke voorzieningen voor een comfortabel verblijf met kinderen of een groter gezelschap zijn aanwezig.

Elke familiekamer heeft een comfortabele zithoek met onder meer een 2-persoonsslaapbank, een eethoek, 2 aparte bedden, een ruime badkamer met toilet, föhn, kabeltelevisie, wekkerradio, kluisje, een compleet ingerichte keuken met onder meer een oven, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster en een zonnig balkon of tuinterras. Er is een regelbare C.V.-installatie en vloerverwarming. Uw auto parkeert u bij de voordeur van uw familiekamer.

Algemeen
Het sfeervolle hotel in ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. De directe omgeving rond het gastvrije Badhotel biedt ongekende mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf. Daarbij staan het intieme karakter, de persoonlijke aandacht en de uitgebreide faciliteiten centraal om u grenzeloos in de watten te leggen.

Wilt u ook genieten van een KIDS FOR FREE Familieweekend in Renesse?