Menu
Vrije tijd

Nieuw: Lang weekend weg en Ontdek de Achterhoek

Nostalgie in vier kleine stadjes van de Achterhoek! Ontmoet Charles Dickens in Bronkhorst, kijk in Doesburg waar Abraham de mosterd haalt, ontdek het oude ’s Heerenberg en het prachtige kasteel Huis Berg en lees dit alles nog eens terug in het boekenstadje Bredevoort! Stap op de fiets of in de auto en ontdek de vier kleinste stadjes in de Achterhoek, ieder met hun eigen charme.

Heerlijk tot rust komen in een prachtige locatie in Montferland
Het hotel heeft een mooie lounge met open haard, een sfeervol terras en een bourgondische keuken! Fietsverhuur, mogelijkheid tot stalling paarden en ruime parkeergelegenheid.

17 Sfeervolle kamers, waarvan 9 standaard (douche of bad en toilet), 3 comfort (2 met tweepersoons bad, 1 met ruime douche en toilet), er is één suite (2-persoons bad, toilet en infrarood sauna). In het gehele hotel kan men gratis gebruik maken van draadloos internet.

De verrassende diners worden geserveerd op de prachtig verbouwde deel, en als het weer het toelaat kunt u hiervan op ons recent gerenoveerde terras genieten onder het genot van het prachtige uitzicht.

Wilt u ook genieten van een lang Weekend Weg in de Achterhoek?