Menu
Vrije tijd

Nieuw: Romantisch nachtje weg in de Achterhoek – Buitengewoon genieten

Beleef een fantastisch romantisch weekendje weg of zomaar even een paar dagen lekker tussendoor in de Achterhoek en geniet van de rust, romantiek en de culinaire hoogstandjes op een prachtige Havezathe. Rust, ruimte romantiek, fietsen, wandelen en culinair genieten!

Tijd voor elkaar

Uw Romantische verblijf begint met een heerlijk kopje koffie of thee bij aankomst en een presentje op uw kamer. U overnacht in een suite met een extra groot bed en infra rood sauna.

’s Avonds geniet u van een heerlijk 3-gangen menu en bij terugkomst op de kamer kunt u nog even romantisch nagenieten met een fles wijn.

’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Op en Top Romantiek!

Kom tot rust op een prachtige locatie in Montferland

De havezathe is gevestigd in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij gesitueerd in Vethuizen, onder de rook van Doetinchem en dicht bij de Duitse grens. Een wijds uitzicht met een mild heuvelachtig terrein, landbouwgrond en op de achtergrond de Montferlandse bossen vormen het decor voor de ideale plek om tot rust te komen.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten: het restaurant, gesitueerd op de oude deel, is een echte aanrader, evenals het geheel vernieuwde terras met luifel, windschermen, loungebanken, luxe stoelen en terrashaarden. Een culinair avontuur begint met een aperitief bij de open haard of op het terras en wordt voortgezet aan een van onze sfeervolle tafels in het restaurant. Bij Havezathe Carpe Diem wordt de kaart iedere twee maanden vernieuwd om u te kunnen voorzien van de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten.

Ontdek de omgeving

De Havezathe bevindt zich midden in het natuurschoon van de Achterhoek. Deze omgeving is uitermate geschikt voor: Wandelen en fietsen naar bijvoorbeeld het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Daar vindt u o.a. het Dickensmuseum. Kijk in Doesburg waar Abraham de mosterd haalt. Struin rond op de boekenmarkten in Bredevoort. Ontspannen in een sauna, proef de wijnen van de Achterhoekse wijngaard of kom in contact met de natuur: zoals paardrijden, flora en fauna en het boerenleven.

Geniet nu van een Romantisch nachtje weg op een bijzondere plek in de Achterhoek!

Recreatief.nl