Menu
Vrije tijd

Nieuw: Samen met vriendinnen genieten aan de Zeeuwse Kust

Vriendinnenweekend aan de Zeeuwse kust

Wie wilt dat nou niet! Samen met uw beste vriendinnen een gezellig weekend beleven aan de Zeeuwse kust. Het weekend kan worden ingeluid met een flesje prosecco in de hotelbar. Trek uw mooiste kleding uit de kast en ga na het heerlijke diner op stap in het bruisende Renesse. Stap de volgende morgen na het ontbijt op de fiets en ontdek Zeeland.

Opladen voor een nieuwe dag

Het hotel heeft 78 kamers. Het Duinpark naast het hoofdgebouw telt 26 duinappartementen, 22 duinkamers en 9 duinvilla’s.

Hotelkamer: in de kamer kunt u heerlijk overnachten. De badkamer is voorzien van bad of douche en fohn. Vanuit bed kunt u televisie kijken. Mocht u gewekt willen worden dat kan door gebruik te maken van de wekservice.

Ontdek het bruisende Renesse en haar omgeving

Dichterbij de natuur kan haast niet! Het hotel ligt aan de duinen van Renesse (Zeeland), op slechts 300 meter van de strandovergang. In de directe omgeving en door de duinen zijn volop wandel-en fietsroutes. Bij de receptie kunt u de mooiste routes halen. Liever tennissen of golfen aan de Zeeuwse kust? Op 100 meter afstand vindt u de tennis-en midgetgolfbaan. Uitgaan, lekker eten en winkelen kunt u in het bruisende centrum van Renesse op slechts 750 meter afstand.

Kom genieten in de Bruisende badplaats Renesse en beleef dit weekendje met Vriendinnen.

Recreatief.nl