Nieuw: Sportief Mannenweekend in de Achterhoek aan het Water

Nieuw: Sportief Mannenweekend in de Achterhoek aan het Water

Zin om met vrienden een compleet verzorgd en sportief weekendje weg te gaan? Leuke en sportieve activiteiten, lekker eten en ’s avonds gezellig borrelen bij uw eigen chalet bij het water. Wij hebben een topprogramma voor stoere mannen samengesteld.

2 Dagen op stap met de mannen onder elkaar
Quad rijden, rondje schieten, ’s avonds wordt de barbecue aan uw vakantiehuisje met een kratje bier bezorgd. Zo hoeft niemand de Bob te zijn en kan iedereen er een gezellig avondje van maken.

De volgende dag even uitslapen en samen ontbijten om ’s middags nog een actief programma met elkaar te doen. Voor goed eten en drinken wordt uiteraard gezorgd waarna u na het middagprogramma weer huiswaarts gaat.

Altijd feest op deze gezellige partyboerderij in Gelderland!
Op deze locatie vindt u alles voor een fantastische dag uit of weekendje weg. Door de veelzijdigheid aan mogelijkheden is er absoluut voor ieder wat wils. Voor een mannenweekend zult u zich dan ook uitstekend vermaken in deze gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerenhofstede heeft een sfeervol interieur en een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een eigen recreatieterrein met diverse mogelijkheden die voor elke leeftijd wel wat te bieden heeft.

Uw chalet bij het water
De ruime boerderij chalets waar u overnacht zijn ruim opgezet en ingedeeld met een ingerichte keuken, woonkamer met zitgedeelte, eethoek, kleuren tv en openslaande deuren naar het terras. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een 2-persoonsbed, 1 met 2 eenpersoons bedden en 1 met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Voor uw jaarlijkse mannenuitje is er dus voor iedereen wat wils en bent u hier helemaal aan het juiste adres.

Benieuwd naar het programma van dit Sportief Mannenweekend in de Achterhoek aan het Water?