Menu
Vrije tijd

Nieuw: Valentijnsaanbieding in Sauerland

Welkom in de zevende hemel! Beleef een romantisch weekend in het Sauerland tijdens Valentijn. Of het nu met een nieuwe liefde of met uw partner is waar u al jaren gelukkig mee bent trakteer uzelf en uw geliefde op dit heerlijke weekend. Samen genieten van de romantische omgeving in Duitsland.

Met je Valentijn genieten in Sauerland
Eén van de meest romantische manieren om iemand te zeggen “ik hou van jou”, is hem of haar te verrassen met een verblijf in het Sunderland Hotel. Hier kunt u op elk gebied genieten: in prachtig mooie kamers en suites, in de uitgebreide natuurlandschappen of bij hoogwaardige gerechten en dranken.

Valentijn in Suaerland

Over Sunderland Hotel in Sauerland
In het Sunderland Hotel hebben we alles en doen we vooral alles, zodat u zich bij ons bijna thuis voelt. Bijna…want het mag tenslotte best nog mooier als thuis zijn. Het 4-sterren hotel ligt in het hartje van de stad Sundern in het Sauerland. Het hotel is bekend om zijn individuele service en de Afrikaanse flair.Het Sunderland Hotel ligt 200 meter vanaf het centrum van het kleine stadje Sundern, gelegen midden in het Sauerland. Hier kunt u gezellig shoppen. In de directe omgeving vindt u de Sorpesee, Hennesee en Möhnesee. Verder loont zich een stadsrondleiding door de historische stadjes Arnsberg en Soest.In de omgeving rondom de Sorpesee zijn veel wandel- en fietspaden, watersport mogelijkheden en een klimparcours direct aan het water. Rondom de dorpjes Hellefeld en Altenhellefeld vindt u de uitgebreide wandelweg van het ‘Alte Testament’. In het op slechts 12 km gelegen skigebied Wildewiese kunt u heerlijk wandelen, langlaufen of skiën.

Bent u ook nog op zoek naar een Valentijnsaanbieding in Sauerland? Deze geweldige aanbieding mag u niet missen!