Menu
Vrije tijd

Nieuw: Vier oud & nieuw op de Veluwe in een Familiehotel

Vier Oud & Nieuw op de Veluwe in een Familiehotel

Vier oud & nieuw op de Veluwe in een Familiehotel. Met deze fantastische Oud & Nieuw hotelaanbieding wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit schitterende 4-sterren hotel op de Veluwe. Tijdens Oud & Nieuw is er speciale avond met een heerlijk diner en om 12 uur ’s nachts uiteraard een toast met bubbels en oliebollen, dus u kunt heerlijk genieten met Oud & Nieuw.

Genieten in een 4-sterren hotel met Oud & Nieuw

Het prachtige 4-sterren hotel is gesitueerd in een bosrijke omgeving en toch op steenworp afstand van Arnhem. In de nabije omgeving vindt u onder andere Burgers’ Zoo, Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller Muller Museum, het Openlucht Museum, Paleis het Loo en nog vele andere attracties welke de moeite waard zijn om een bezoek aan te brengen.

Faciliteiten van dit hotel

Het hotel biedt diverse uitstekende faciliteiten en beschikt over een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een zwembad, tennisbaan, sauna, fitness en zonnebank. Voor de jongere gasten is er een speelkamer.

Verschillende type kamers

De hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 4 eenpersoons kamers, 75 tweepersoons comfortkamers, 24 tweepersoons comfortkamers XL en 14 superior kamers.

De 2-persoons comfortkamers XL en onze superior kamers zijn tevens onze familiekamers en familiesuites.

Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, televisie, telefoon en koffie- en theefaciliteiten. Bij onze receptie kunt u vragen naar een kluisje.

Boek hier en Vier Oud & Nieuw op de Veluwe in een Familiehotel!

Recreatief.nl