Menu
Vrije tijd

Nieuw: Vriendenweekend in Limburg met bezoek aan de Bierbrouwerij

Gezellig Vriendenweekend in Limburg met bezoek aan de Bierbrouwerij. Kom met uw vriendengroep naar het altijd gezellige Limburg! Ontdek de bron en maak kennis met de gulle smaak van het natuurzuivere ALFA bier!

Vriendenweekend in Limburg

Gedurende dit bijzondere 3-daagse arrangement bezoekt u (op eigen gelegenheid) de brouwerij met het proeflokaal en bronhuisje en proeft u de smaak van de verschillende bieren. Om het verblijf helemaal compleet te maken worden jullie ontvangen met een Alfa bockbiertje en een uitgebreide borrelplank en serveert het restaurant een heerlijk 4-gangen kasteel menu.

Het kasteel

Het kasteel beschikt over 20 unieke en sfeervolle hotelkamers, elk met een eigen stijl en kleurenpalet en allemaal daadwerkelijk in het kasteel gelegen zijn. De bijzondere ambiance van het eeuwenoude kasteel, waarvan de fundamenten dateren uit de 12e eeuw, is voelbaar.

Rondleiding Alfa Bierbrouwerij

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de plek en het brouwproces van een heerlijk Alfa biertje? Tijdens de rondleiding ontdekt u de unieke Alfa bron en laten we je de Brouwerij zien. De Biermeesters zullen uitleg geven over het brouw proces. Na de rondleiding door de Alfa Familiebrouwerij is het tijd om af te sluiten met een proeverij van onze heerlijke alfa bieren.

Boek hier dit heerlijke Vriendenweekend in Limburg met bezoek aan de Bierbrouwerij.

Klik hier voor meer TIPS voor een Weekendje met Vrienden.

Recreatief.nl