Menu
Vrije tijd

Nieuw: Vriendinnenweekend in hartje Maastricht

Gezellig shoppen en terrasjes pakken in het gezellige Maastricht? Boek dan met vriendinnen dit super leuke kleinschalige hotel midden op het Vrijthof in hartje Maastricht. Lekker met vriendinnen een weekendje er op uit of zo even een paar daagjes tussendoor.

Jullie zijn van harte welkom in hartje Maastricht. Dit hotel is gelegen aan het levendige Vrijthof in een oud herenhuis en staat garant voor comfort en persoonlijke service. De 10 hotelkamers zijn recentelijk vernieuwd en in een modern jasje gestoken. Ook zin om deze bruisende stad te bezoeken?

Bourgondisch genieten

Neem plaats aan de lange bar en ontdek onze bites, een selectie heerlijke hapjes die de lunch of borrel net die extra touch geven. Of kies voor de lekkerste biefstuk van Maastricht die geserveerd wordt in eigen jus! Uitgebreid tafelen? Kies dan voor ons aantrekkelijk geprijsd 3- of 4-gangen keuzemenu.

Bijzonder logeren in hartje Maastricht

Het kleinschalige Hotel Maastricht is gevestigd in een oud herenhuis en biedt 10 gerenoveerde hotelkamers, verdeeld over 4 etages. Alle kamers zijn fris en modern ingericht en voorzien van alle gemakken.

Het hotel beschikt helaas niet over een lift, natuurlijk helpen onze medewerkers u graag met uw bagage.
De hotelkamers zijn standaard voorzien van een douche of bad, flatscreen tv, gratis wifi, werkplek, koffie- en theefaciliteiten en bieden alle comfort voor zowel de zakelijke als de toeristische gast.

Het hotel beschikt over 3 verschillende kamertypes, elk met hun eigen extra faciliteiten.

Boek hier dit gezellige Vriendinnenweekend in hartje Maastricht.

Recreatief.nl