Menu
Vrije tijd

Nieuw: Vriendinnenweekend in Scheveningen – Museumbezoek en shoppen

Met vriendinnen gezellig naar Scheveningen

Ga er samen met een vriendin even tussenuit en geniet in het gemoedelijke familiehotel. U wordt hartelijk ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje. Breng een bezoek aan van de 3 musea en aanschouw de prachtige kunst. Geniet na een heerlijke nachtrust van een uitgebreid ontbijtbuffet en waai lekker uit op het strand of ga lekker even shoppen in Scheveningen of het nabijgelegen Den Haag.

Bewonder de kunst in de musea

Tijdens uw verblijf in Scheveningen kunt u een bezoek brengen aan één van de 3 musea. Voor Museum Voorlinden en Escher in het paleis geldt dat u tot een van de musea gratis toegang heeft en Beelden aan Zee kunt u bezoeken met een kortingsvoucher.

Museum Voorlinden: in het museum zijn een aantal kunstwerken permanent te zien. De kunstwerken uit de verzameling hebben hun eigen intieme plek in het museum. Door hun eigen plek komen de kunstwerken optimaal tot hun recht komen.

Escher in het paleis: van kunstenaar M.C. Escher worden in het paleis wereldberoemde en fantastievolle voorstellingen getoond. Tevens kunt u de oude paleisfunctie ervaren. In het paleis zijn de bekendste werken en een selectie van steeds wisselende grafiek en vlakvullingen uit het oeuvre van Maurits C. Escher te zien.

Beelden aan Zee: in het museum kunt u moderne en hedendaagse, (inter) nationale beeldhouwkunst bewonderen. Per jaar worden er zo’n 12 tentoonstellingen georganiseerd in de verschillende zalen en terrassen. De tentoonstellingen tonen internationale moderne beeldhouwkunst.

Ga naar het strand van Scheveningen en ga winkelen en bezoek een van de 3 musea.

Recreatief.nl