Menu
Vrije tijd

Nieuw: Vriendinnenweekend inclusief dagje uit Nationaal Park de Hoge Veluwe

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij het ontvangst staat er een kopje koffie voor jullie klaar met een heerlijk huisgemaakt gebakje. Tevens genieten jullie van 2 x een 3-gangen diner en kunnen jullie een bezoek brengen een Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Slapen aan de voet van de Veluwe en vanuit ons gezellige en kleinschalig hotel maakt u gemakkelijk diverse uitstapjes. Natuurlijk kunnen jullie bij terugkomst ook lekker een drankje doen in onze bar en gezellig even bijkletsen over de dag!

Het hotel aan de rand van de Veluwe
Kruller is anders! Onze 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam. Op 700 m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed onderkomen na een dagje fietsen of wandelen in onze mooie natuur. Uiteraard wordt dit gecombineerd in verschillende hotelarrangementen. Het restaurant in hartje Otterlo, is geen klassiek hotel restaurant, maar een gezellig, eigentijds Grand Café. Kom genieten van onze lunchkaart, probeer een babbelplank of stel je eigen 3-gangen diner samen van onze Spyskaart.

Wij liggen midden op de Hoge Veluwe! Voor rust, natuur en cultuur ben je op het juiste adres in Otterlo. Met Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller Muller museum op 700m van ons hotel is een dagbesteding snel gevonden. Maar wat dacht u van de omliggende bossen, Paleis Het Loo, Nederlands Openlucht museum en ga zo maar door!

Alle 17 hotelkamers zijn kleurrijk ingericht en voorzien van tv/radio, telefoon en badkamer met douche, wastafel en wc. De aantrekkelijk geprijsde kamers zijn onderverdeeld in 3 types: Klein, Middel en Groot.

Ontdek de regio
Zoekt jullie rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem).

Klik hier voor meer informatie over het Vriendinnenweekend inclusief dagje uit op Nationaal Park de Hoge Veluwe.