Menu
Vrije tijd

Nieuw: Warme december aanbieding in de Stadsvilla

Geniet van een 3-daags verblijf in Schiedam

Wil jij dit jaar de maand december in stijl doorbrengen? Dan is de Warme december aanbieding in de Stadsvilla – 3-daags verblijf in Schiedam zeker een aanrader voor jou!

Met dit arrangement verblijf je 2 nachten in een luxe stadsvilla in het Zuid-Hollandse Schiedam. Om in kerstsferen te komen, word je ontvangen met een heerlijke welkomst kerst cocktail. De dagen begin je goed met een lekker kerstontbijt op bed. Tijdens de feestdagen zal er ook een kerstcadeautje voor jou onder boom liggen, hoe leuk is dat? Op de dag kun je heerlijk uitslapen, want je hoeft pas om 13.00 uur uit te checken.

Overnachten in een sfeervolle stadsvilla

Je overnacht in een sfeervolle stadsvilla met dit arrangement. Dit kleinschalige hotel is gevestigd in een karakteristiek pand uit het jaar 1750. Niet alleen is het verblijf in het hotel een echte belevenis, ook Schiedam is zeker de moeite waard om te bezoeken. De stad kent ontzettend veel sfeer en ambacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Lange Haven van Schiedam. Heb jij genoeg gezien van Schiedam en wil je een grotere stad bezoeken? Ook dan is dit de perfecte uitvalbasis. De stad Rotterdam is namelijk zo bereikt. Kortom; een verblijf waarbij je veel verschillende dingen kunt ervaren.

Kom jij het sfeervolle Schiedam ook ontdekken met dit arrangement?

Recreatief.nl