Menu
Vrije tijd

Nieuw: Weekendje Fietsen op de Veluwe

Ontdek de Noord-West Veluwe te fiets! Overdag verkent u de prachtige omgeving en ’s avonds geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant. De fietsroutes starten vanaf het hotel en brengen u op de mooiste plekken van de Noord-West Veluwe. Verken het Veluwemeer, of maak kennis met de tuinenroute, fiets over de Elspeter heide of bezoek een van de kastelen. De routes variëren van 20 tot 60 km.

Het hotel en de faciliteiten
Tijdens uw verblijf bij dit mooie hotel in Nunspeet hoeft u niks te kort te komen. Wij willen dat u optimaal geniet van uw verblijf. U verblijft in een prachtige bosrijke omgeving, wat is er dan mooier om een drankje te doen op ons sfeervolle terras?

Na een dag fietsen is het natuurlijk ook lekker om eens even te relaxen. Dit kan in ons binnenzwembad, maar natuurlijk ook in de sauna. De kosten voor de sauna zijn € 12,50 per gebruik.

Wegdromen op de Veluwe
Overnachten bij dit prachtige hotel in Nunspeet is een belevenis op zich. Elk van onze 85 kamers biedt een fantastisch uitzicht op de natuurrijke omgeving. Onze hotelkamers zijn stijlvol en landelijk ingericht en van alle moderne comfort voorzien.

De comfortabele bedden zorgen ervoor dat u heerlijk slaapt en uitgerust aan de dag kunt beginnen. Met natuurlijk een goed, gezond en gevarieerd ontbijt! En neemt u vooral lekker de tijd, want in de weekenden serveren we ons uitgebreide ontbijtbuffet tot laat in de ochtend.

Kom ook genieten van een heerlijk Weekendje Fietsen op de Veluwe!