Menu
Vrije tijd

Nieuw: Weekendje Weg Leiden

Kom twee nachten naar Leiden en ontdek deze stad. Lekker shoppen, terrasje pakken of gewoon even lekker niks en tot rust komen met dit voordelige arrangement.

Ontdek Leiden
In de Leidse historische binnenstad.Tegenover het Centraal Station van Leiden, aan de rand van het stadscentrum, bevindt zich dit moderne ibis hotel. In de binnenstad van Leiden is van alles te beleven. Wandel eens door de Hortus Botanicus, de oudste botanische tuin van Nederland, gelegen naast de Universiteit Leiden. Zin in cultuur? Breng dan een bezoek aan het Rijksmuseum van Oudheden. ibis Leiden is slechts 20 minuten verwijderd van de luchthaven Schiphol.

De kamers
De 118 kamers hebben een moderne inrichting en zijn voorzien van een flatscreen tv en gratis wifi en comfortabele bedden. Op de zesde etage biedt ibis Leiden een panoramisch uitzicht over de stad.

Weekendje Leiden

Ontbijtbuffet
Begin de dag met een stevig, uitgebalanceerd ontbijt. Geniet bij ibis van het ontbijtbuffet met verschillende broodjes, vers gemalen bonen koffie, vruchtensappen, roerei met spek en worstjes en elke 2 maanden een andere seizoens-special.

Leiden
Leiden is een levendige stad met fantastische musea, bijna 2800 monumenten met hofjes, molens tot stadspoorten. Ook varen door de Leidse grachten is een aanrader of gewoon heerlijk wandelen door de stad en gezellig een terrasje pakken of heerlijk shoppen. Voor een dagje of weekendje genieten moet u zeker Leiden eens bezoeken.

Wilt u ook genieten van het Ontdek Leiden arrangement – 2 nachten voordelig genieten?