Nieuw! Weekendje Weg met Golfen in Twente

Nieuw! Weekendje Weg met Golfen in Twente

Trakteer uzelf 3 dagen op ontspanning van lichaam en geest in een exclusieve ambiance, omgeven door comfort en luxe, midden in de Twentse natuur. U kunt golfen op golfbaan Het Sybrook Enschede of de Twentsche Golfclub in Delden.

Golfbanen
Het Rijk van Sybrook
Op een prachtig oud landgoed in Enschede ligt de 27 holes golfbaan Het Rijk van Sybrook. Een aantal holes heeft een uniek uitzicht op het karakteristieke Twents coulisselandschap. Vanuit het sfeervolle clubhuis geniet u van de schitterende natuur.

Twentsche Golfclub in Delden
Op het prachtige landgoed Twickel ligt de 18 holes golfbaan van de Twentsche Golfclub. Deze unieke locatie in samenhang met de hoge kwaliteit van zowel de baan als de voorzieningen geven de Twentsche een exclusieve uitstraling die recht doet aan een hoog verwachtingspatroon. De Twentsche wil haar leden, individuele gasten en zakelijke gasten een omgeving bieden waar sport en ontspanning kunnen worden beleefd op een meer dan gemiddeld niveau.

GolfenGolfen in Twente

Culinair genieten – Heerlijke specialiteiten
Culinair genieten in een exclusieve, landelijke ambiance. Landgoed de Holtweijde heet u van harte welkom voor een brunch met overheerlijke lekkernijen, een feestelijke high tea in Schotse sferen of een exquise diner bij kaarslicht in ons restaurant ’t Spieck.

Topproducten uit de streek
De keukenbrigade van ’t Spieck, onder leiding van chef-kok Rob Fiselier, draagt kwaliteit, ambachtelijkheid en authenticiteit hoog in het vaandel. Onze koks maken dan ook veel gebruik van (h)eerlijke topproducten uit de streek, zoals zandaardappelen uit Manderveen, shi-i-takes uit Tilligte en boerenijs uit Nutter. Pruimen plukken we in onze eigen boomgaard. ’s Winters zorgen jagers uit de buurt voor wild. Zo wordt de Frans georiënteerde menukaart gelardeerd met authentieke Twentse accenten. En elk seizoen biedt onze kaart weer iets nieuws, gelijk met het per seizoen wisselende aanbod van onze regionale leveranciers.

Wilt u meer weten over het Golfen en Genieten arrangement in Twente?