Menu
Vrije tijd

Nieuw: Wellness Break in Duitsland met Verwenbehandeling – Vakantie in het Merengebied Mecklenburg

Is voor u tijd om even te ontspannen? Dan is het Wellness Break in Duitsland met Verwenbehandeling – Vakantie in het Merengebied Mecklenburg zeker een aanrader voor u!

Met het Wellness Break in Duitsland met Verwenbehandeling – Vakantie in het Merengebied Mecklenburg bent u maar liefst 4 dagen aan het genieten van ontspanning in het mooie Duitsland. U overnacht 3 nachten in een comfortabele hotelkamer, u krijgt 3x een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds staat er een heerlijk diner op u te wachten in het restaurant. Om uw wellness break compleet te maken, krijgt u met dit arrangement een zorg-cosmetische behandeling van 45 minuten en een hand paraffinebehandeling van 20 minuten. Daarnaast krijgt u ook toegang tot het binnenzwembad en de saunaruimte waar u heerlijk zult kunnen ontspannen. Klinkt dat niet als de ultieme wellness midweek?

Overnacht in een mooi 4-sterren hotel

U overnacht in een leuk hotel gelegen in het Duitse Feldberger Seelandschaft. Vanuit dit hotel kunt u een prachtige wandeling maken langs het merengebied. Het gebied is zeker een aanrader voor wie van natuur houdt. Het gebied kent namelijk een schilderachtig landschap. Voor wie na zijn lange wandeling lekker wilt ontspannen, kan dat doen in de sauna of het binnenzwembad van het hotel.

Komt u ook genieten en ontspannen met dit geweldige arrangement?

Recreatief.nl