Menu
Vrije tijd

Nog weg met Pinksteren? Boek een lenteaanbieding in Egmond aan Zee

Wilt u er met Pinksteren nog een paar daagjes tussenuit? Dat kan in Egmond aan Zee met onze speciale Lenteaanbiedingen. Pinksteren is dé aanloop naar de zomer maar er kan zelfs nu al genoten worden van het zonnetje dus waarom zou u wachten tot de zomervakantie? Profiteer van het lange weekend en kom samen tot rust tijdens een paar welverdiende dagen weg. Tegelijkertijd ontdekt u al het moois dat Egmond aan Zee u te bieden heeft. Graag geef ik u een aantal tips voor een leuk (lang) weekendje weg in deze prachtige badplaats.

  • TIP 1: Lente lastminute Strandaanbieding in Egmond aan Zee
    1, 2, 3 of 4 Nachtjes weg? U mag kiezen bij deze Lente Lastminute Strandaanbieding. Even lekker uitwaaien aan de kust, genieten van het lange en brede zandstrand van Egmond, maak een mooie fietstocht en u bent er echt lekker even uit. Deze speciale aanbieding is te boeken op speciale data in mei en juni dus boek tijdig.
  • TIP 2: Proef de lente in Egmond aan Zee en geniet aan de Hollandse kust in een appartement
    Egmond aan Zee is een uniek stukje Nederland. Gelegen aan het Noordzeestrand, temidden van bos en duin, is dit kustdorp en hotel een absolute aanrader voor de ware strand- en natuurliefhebber. Vanaf 13 mei 2020 heeft dit hotel haar deuren weer geopend voor haar gasten en kunt u lekker komen genieten aan het strand. Boek deze speciale Lente aanbieding in een appartement aan zee en ga er ook even tussen uit.
  • TIP 3: We mogen weer genieten! Kom naar Egmond aan Zee en boek deze 4-daagse Lente aanbieding
    Dit prachtig gelegen strandhotel in Egmond aan Zee heeft vanaf 13 mei 2020 weer haar deuren geopend voor gasten. Geniet van een heerlijke kamer, het hotel ligt op 10 meter van het strand dus maak een mooie strandwandeling en dineer ’s avonds in het restaurant in het hotel. Uiteraard worden alle geldende richtlijnen in acht genomen. Zin om er weer uit te gaan? Boek dan een paar dagen Hollandse kust!

Kom ook genieten van een paar dagen weg tijdens Pinksteren in Egmond aan Zee en boek een van de aanbiedingen!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl