Menu
Vrije tijd

Ontdek Verrassend Veelzijdig Drenthe

Uitjes in Drenthe ? Leuke fietsprovincie nummer, maar Drenthe heeft zo veel meer te bieden. Van sportieve groepsuitjes en leuke themafeesten, heerlijke beauty arrangementen en workshops tot complete weekendjes weg en geweldige dagtrips voor familie en kinderen.

Voor nu hebben wij een TOP 3 gemaakt met uitgelichte uitjes voor een weekendje beauty, een weekendje naar de dierentuin of gewoon een weekendje genieten in Drenthe.

Het hotel
Het hotel is een 3-sterren hotel gelegen in het centrum van het karakteristieke dorpje Westerbork. Ideale uitvalsbasis voor uw fiets-, wandel- en autotochten.Het hotel beschikt over een groot terras, een sfeervol à la carte restaurant, 3 serres en een gezellige hotelbar en royale parkeergelegenheid.

Meer leuke trips in de omgeving
Drenthe heeft zo veel te bieden. Bij een verblijf in ons hotel kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Noorder Dierenpark in Emmen, de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje, De Bonte Wever in Assen (Subtropisch zwembad/ Semi-overdekte ijsbaan), Hunebedden Informatiecentrum of heerlijk wandelen of fietsen langs Drentse vennen en door bossen.

Bekijk nu onze TOP 5 en boek ook een leuk uitje in Drenthe:

  1. Wellnessaanbieding in Drenthe – 2 dagen Relaxen voor maar € 65 p.p.
  2. 4-daags Ontdek Drenthe arrangement – Op ontdekkingsreis door Drenthe
  3. 2 daags Dierenpark Emmen arrangement – Familietrip naar de dierentuin

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl