Menu
Vrije tijd

Onze 3 TOPPERS voor een familiedag in Giethoorn

Wilt u eens met het hele gezin naar het waterdorp Giethoorn komen? Wij hebben speciaal voor u onze 3 toppers op een rij gezet zo maken wij de keuze voor u nog makkelijker. Geniet in Giethoorn van een rondvaart en lekker eten of kies er juist voor om meer activiteiten te ondernemen. Voor elk gezelschap is er een passend uitje om met zijn alle te beleven.

Kom een heerlijk dagje genieten in Giethoorn tijdens een van deze 3 TOPPERS.

Giethoorn op zijn Bourgondisch – Culinair arrangement
Met dit bourgondische arrangement geniet u van Giethoorn op een bourgondische manier. Gebakje met verse koffie bij ontvangst, onderweg genieten van een luxe picknick en de dag afsluiten met een voortreffelijk 4-gangendiner. Uiteraard zijn er gedurende de dag leuke activiteiten inbegrepen zoals een kickbike tocht, rondvaart en handboogschieten.

Ontspannend heen en Inspannend terug arrangement – super familieuitje – Cijfer 8,5
U start met een ontspannen rondvaart die u brengt naar de punters. U zult vanaf daar een mooie puntertocht maken waarbij u zich volop in moet spannen. Na deze inspanning kunt u weer bij komen tijdens een gieters drankje en kunt u zelf het dorp te voet verkennen.

dagje uit ? ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – gewoonweg geweldig
Een ontspannen en onbezorgd dagje uit met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, u gaat een uurtje bowlen en lekker eten.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl