Menu
Vrije tijd

Overheerlijk kerstbrunch arrangement voor de hele familie

Het is bijna kerst!

Speciaal vanwege de kerstdagen hebben we voor jullie dit top kerstarrangementen geselecteerd. Kom met de hele familie genieten van dit overheerlijk kerstbrunch arrangement. Met dit kerstarrangement beleeft u een onvergetelijke kerst.

Klik op het linkje voor meer informatie.

Kerstbrunch buffet in Zelhem – Familieuitje in de Achterhoek
Met de hele familie op 1e of 2e kerstdag samen brunchen buiten de deur! Met live cooking, lekker eten en voor de kids is er vertier met onder andere een springkussen en is er gelegenheid om een broodje te bakken boven een knapperend vuurtje. Geniet van een gezellig samen zijn in de Achterhoek!

Bij deze kerstbrunch is inbegrepen:

  • Brunch
  • Koffie, thee, melk, karnemelk, tijdens de brunch
  • Tijd vanaf 11:00 tot 14:00 uur

Kerstbrunch in Zelhem
Tijdens de kerstdagen wordt u verrast met heerlijke gerechten tijdens onze kerstbrunch. De locatie is geheel in kerstsferen aangekleed en er is voldoende keuze aan gerechten. Aan de kleintjes wordt uiteraard ook gedacht.

Live gerechten bereiden
De koks zullen live voor u a la minute gerechten bereiden, zoals vers belegde broodjes, heerlijke salades, hamburgers van de grill, wentel teefjes, etc.

Voor de kinderen zal er, nadat het buffet een tijdje geopend is, o.a. een springkussen opgezet worden en is er gelegenheid om een broodje te bakken boven een knapperend vuurtje.

Kerstbrunch buffet
Licht gebonden ossenstaartsoep met kervel.

Luxe broodsoorten o.a. Witte,- en tarwebolletjes, meergranen bolletjes, krentenbrood, roombotercroissants, vlechtbrood, roggebrood, knäckebröd, beschuit en spokenbroodjes.

Rundvleessalade, tonijnsalade, zalmsalade, eierensalade, gevulde eieren, luxe vleeswaar, diverse soorten kaas,luxe viswaar en diverse soorten zoet beleg.

Warme gerechten o.a.: Rundvlees kroketten, rollade, hamburgers, braadworsten, knakworsten, gekookte eieren, roerbak ei met gerookte zalm, licht gerookte buffetzalm, saucijzenbroodje.

Yoghurt met fruitsalade, musli, crusli.

Review
Els Gerritsen beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Prima brunch. Uitgebreid en meer dan voldoende keuze. Heerlijk gegeten! Nette bediening.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl