Menu
Vrije tijd

Overnachten met beleving in het mooie Almelo

Laat u een nachtje opsluiten

Bent u samen met uw vriend, vriendin, familie of geliefde op zoek naar een uniek nachtje weg? Dat is dit nachtje weg zeker iets voor u!

Tijdens dit nachtje weg overnacht u in uniek hotel in het Overijsselse Almelo. Dit hotel is in het verleden een gevangenis geweest, wat u tijdens uw verblijf ook zeker gaat terugzien, is dat niet te gek?! Bij aankomst kunt u ’s avonds genieten van een heerlijk 4-gangen diner in het restaurant van het hotel, waar de volgende ochtend ook het uitgebreide ontbijt voor u klaarstaat. Dit bijzonder nachtje weg is al mogelijk voor nog geen 100 euro, dus waar twijfelt u nog over?

Ontdek het mooie Almelo

Wanneer u in Almelo bent, gaat er een wereld voor u open waar u zich laat verrassen door de nuchtere Twentenaren. Deze mensen zijn erg gastvrij en zullen u ook gelijk met open armen ontvangen. De stad kent veel karakter en heeft een prachtige combinatie van historie en moderniteit. Deze stad is bij uitstek geschikt voor wie er lekker op uit wilt om cultuur te bewonderen, sportieve activiteiten wilt ondernemen of voor wie wilt genieten van de mooie natuur.

Zie ik u binnenkort ook genieten van de Twentse nuchterheid met het nachtje weg?!

Recreatief.nl