Menu
Vrije tijd

Populair augustus uitje: SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe

Ontdek samen met jouw vriendinnen de mooie Veluwe

Is het weer eens tijd even wat tijd met jouw vriendinnen door te brengen? Wat dachten jullie er dan om er een nachtje op uit te gaan met het SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet?!

Tijdens dit arrangement overnachten jij en jouw vriendinnen in een unieke Finse chalet. Om jullie een compleet weekendje weg te geven, worden het eten en de activiteiten voor jullie verzorgd. Om de prachtige Veluwe te ontdekken, gaan jullie activiteiten ondernemen als een cryptische fototocht, een wandeling of een e-scooter puzzeltocht. Wat betreft het eten kunnen jullie heerlijk genieten van een broodtaarten lunch, een diner, een high tea en een uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt dat niet als een compleet vriendinnenuitje?

Overnacht in de rust en de natuur van de Veluwe

U verblijft met dit arrangement in een unieke Finse chalet in het Gelderse Dieren. U kunt ervoor kiezen om de rust van de natuur op te zoeken, lekker te shoppen in de stad Arnhem of de cultuur en geschiedenis te leren kennen in 1 van de musea in de omgeving. Kortom; genoeg te doen om jullie te kunnen vermaken tijdens jullie verblijf!

Is het weer eens tijd voor een vriendinnenuitje? Mis het SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe – leuke activiteiten en overnachten in een Finse Chalet dan niet!

Recreatief.nl