Menu
Vrije tijd

Prachtige groepsrondvaart met brunch

Een keer een speciaal uitje organiseren voor een dagje uit met de familie of vrienden? Dan zijn deze prachtige groepsrondvaarten met brunch perfect voor uw gezelschap! Ontdek de mooie omgeving en natuur tijdens een rondvaart over het water en ervaar de gezelligheid samen op de boot. Daarnaast geniet u van een heerlijk uitgebreid buffet of een heerlijk diner, zowel mogelijk op de boot als na de hand.

1- 2 uur durende rondvaart met aansluitend een heerlijke Brunch in Giethoorn

Nog nooit in het mooie Giethoorn geweest? Ze noemen deze plaats ook wel het Venetië van Nederland en daar moet je toch echt wel een keer geweest zijn! Ervaar de gezelligheid tijdens een rondvaart door Giethoorn en geniet aansluitend van een heerlijke brunch in het tegenovergelegen restaurant. Zie ik u deze zomer ook in Giethoorn?

2- Gezellig dagje uit met uw groep in de Biesbosch – Brunchrondvaart op het water en vervoer met de bus!

Ontdek de prachtige natuur van de Biesbosch tijdens een rondvaart waarbij u aan boord kunt genieten van heerlijk buffet dat voor u wordt gepresenteerd. Geen zorgen over hoe u hier komt, want wij regelen met alle plezier u vervoer van en naar de locatie, zodat u zonder zorgen deze dag kunt beleven en zult genieten!

3- Brunch Cruise door de Rotterdamse havens

Een rondvaart door de Rotterdamse havens en aan boord genieten van een uitgebreid warm- en koud buffet. Tijdens de rondvaart wordt er gezorgd voor live muziek en entertainment, geen moment dat u zich hoeft te vervelen! Genieten van heerlijk eten en daarnaast misschien even de voetjes op de vloer voor een klein dansje.

Bent u naast deze prachtige groepsrondvaarten met brunch benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijkt u dan ook eens onze website: www.rondvaart.tips

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl