Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: 3-Daags ontspannend vriendinnenweekend met een dagje wellness

3 Dagen gezelligheid met vriendinnen

Wilt u samen met de vriendinnen even een weekendje ontspannen? Dat kan tijdens het 3-daags Vriendinnenweekend in Gelderland – Inclusief dagje Wellness op de boot.

Tijdens dit arrangement gaat u samen met uw vriendinnen 3 dagen op pad in het dorpje Mill. U overnacht 2 nachten in een prachtig hotel, waarbij volledige luxe aanwezig is. Het uitgebreide ontbijt zal iedere ochtend netjes voor u klaar staan en op een dag naar keuze kunt u heerlijk borrelen onder het genot van een lekkere bittergarnituur. Omdat u wel trek zal krijgen als u de omgeving gaat ontdekken, krijgt u op de tweede dag een lekker lunchpakketje mee. Om een dagje te kunnen ontspannen, kunt u op 1 van de dagen naar de wellness. Met de fiets- en wandelroutes die u meekrijgt en de toegang voor het sportcentrum is uitje pas echt compleet.

Verblijf in de rust en ruimte van Mill

Hoewel u in een dorpje verblijft, hoeft u zich zeker niet te vervelen. Mill is namelijk gekenmerkt door zijn afwisselend landschap van bossen en plassen. Daarnaast draagt het dorpje een prachtig oorlogsverhaal met zich mee en om het dorpje nog unieker te maken, kunt u ook een bezoek brengen aan één van de vele landgoederen. Kortom; alles wat u nodig heeft voor een fantastisch weekendje weg met de vriendinnen.

Kom samen met uw vriendinnen tot rust met het 3-daags Vriendinnenweekend in Gelderland – Inclusief dagje Wellness op de boot.

Recreatief.nl