Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Compleet Dagje uit in Giethoorn met Fluistervaren en Fietsen

Geniet van een dagje uit in het prachtige natuurgebied van de Weerribben. U ontdekt de natuur fietsend en fluisterend. Ondertussen is er natuurlijk voldoende tijd om met vrienden of familie te genieten van een heerlijke picknick die u meekrijgt.

Ervaar en ontdek het Nationaal Park de Weerribben-Wieden op diverse wijzes. U kunt kiezen voor de ouderwetse en ludieke Eendje/Dafje, met de fiets of kickbike, per fluisterboot of kano.

Ontdek de mooiste plekjes in het Nationaalpark
U wordt ontvangen in ’t Binnenhof met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens stapt u op een vervoermiddel naar keuze en gaat u aan de hand van een leuke route door de Weerribben-Wieden. Onderweg stopt u in Kalenberg bij Pieter Jongschaap op waar u gaat fluistervaren of kanoën. Bij vertrek krijgt u een uitgebreide picknick mee dus deze kunt u nuttigen wanneer u wenst.

Aansluitend vervolgt u uw route weer naar ’t Binnenhof waar u de dag afsluit met een 3-gangen diner, barbecue of buffet.

Voorbeeld programma
10.00 uur
Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

11.00 uur
Met het door u gekozen vervoermiddel gaat het gebied ontdekken. Alles onder het genot van een picknick. Indien u kiest voor de solex of Dafje, dient iedereen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Onderweg stopt u in Kalenberg voor een fluistertocht van 1,5 uur. Aansluitend vervolgt u uw route.

17.00 uur
Borrelen bij ’t Binnenhof (optioneel)

17.30 uur
Het 3-gangen diner, buffet of barbecue wordt geserveerd. Tijden zijn uiteraard in overleg aanpasbaar.

Wilt u ook genieten van zo’n heerlijk en Compleet dagje uit in Giethoorn met Fluistervaren en Fietsen?